CherHome

Geniet van een ruimte die echt bij u past. CherHome ontwerpt een mooi interieur dat weerspiegelt wie u bent en creëert balans. Laat een uniek ontwerp tekenen, waarin u zich helemaal thuis zal voelen.
CherHome adviseert, ontwerpt en creëert sfeer- en stijlvolle interieurs. Wij verzorgen de complete inrichting, inclusief de styling, wandafwerking, raamdecoratie, vloeren en meubels. Laat u iedere dag verwelkomen door een interieur dat verrassend goed bij u past.

Moodboard
De ideale inspiratie voor een fijne sfeer. Met kleuren, materialen en vormen die passen bij de stijl en vormgeving die u in het interieur waardeert. Afgestemd op uw wensen, om alvast een indruk te geven van hoe het sfeervolle interieur zal worden.

3D-tekening
Alvast benieuwd hoe het interieur eruit komt te zien? Wandel door een levensecht 3D-ontwerp en proef alvast van de heerlijk warme sfeer. De beste manier om alvast te genieten van het moois waarin u straks zal wonen.

Contact opnemen
Enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden voor een interieurontwerp? Bel ons op telefoonnummer +31 6 397 03 557, stuur een e-mail naar info@cherhome.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.cherhome.nl/contact/). We horen graag van u.

Interieurontwerp
Toe aan een nieuw interieur, maar lukt het niet om de ruimte sfeervol in te richten? Ontbreekt het aan stijl of de juiste kleuren die bij u passen? CherHome is gespecialiseerd in interieuradvies- en ontwerp.

Ontwerp vanuit de basis
Houdt u van strakke lijnen, opvallende contrasten of juist een evenwichtige balans? Vanuit de belangrijke basis ontwerpen we een interieur dat een goede weerspiegeling geeft van uzelf. Wij creëren met de juiste kleuren, meubels en accessoires een ‘thuis’ om van te genieten. Een interieur dat bij u past, voor een fijne sfeer om heerlijk in te ontspannen.
Uw wensen staan centraal in het advies en ontwerp op maat. Ze vormen de belangrijke basis om tot een mooi en stijlvol interieur te komen. Precies zoals u daarvan houdt, afgestemd op de karakteristieke elementen van uw woning.

Van ontwerp tot inrichten
Na uw akkoord op het ontwerp selecteren we de meubels, kleuren en materialen voor uw interieur. We zoeken ze met zorg voor u uit, halen ze in huis en plaatsen ze zorgvuldig in het ontwerp. Op die manier creëren we samen met u een uniek interieur dat past als een warme jas.
Enthousiast en benieuwd naar de mogelijkheden voor een interieurontwerp? Bel ons op telefoonnummer +31 6 397 03 557, stuur een e-mail naar info@cherhome.nl of gebruik het online contactformulier (https://www.cherhome.nl/contact/). We horen graag van u.